از شمال تا جنوب، تنوع خوراک در ایران باعث شده بسیاری از توریست ها برای امتحان مزه غذای متنوع به کشور ما سفر کنند. در این قسمت از برنامه "ایران" با بهترین و معروف ترین غذاهای ایرانی آشنا می شویم.
همه ما خاطره ای هر چند کوچک از سواحل دریای خزر در مازنداران داریم. اما آیا می دانستید بخشی از این استان دارای اقیلم خشک است؟ برای آشنایی با این استان جادویی با ما همراه شوید.
ماه مهر فصل برداشت انگور است. آیین شیره پزی مانیزان در ملایر با آداب و رسوم خاصی برگزار می شود و مردم روستا با زحمت و تلاش انگور کشمش را طی مراحلی به شیره تبدیل می کنند. با ما همراه شوید
از دیر باز پنجره های اُرسی زینت بخش خانه های ایرانی اسلامی هستند. طراحی های زیبای این پنجره ها باعث شده از آنان در طراحی دکوراسیون خانه های مدرن نیز استفاده شود.